kindertandheelkunde hulst en omg.

Ook jonge patiëntjes verwelkomen wij in onze praktijk. We weten uit ervaring dat het vooral voor kinderen spannend kan zijn om naar de tandarts te gaan. Om daar zo goed mogelijk mee om te gaan, vinden wij het belangrijk om een vertrouwensband met het kind op te bouwen en op een begrijpelijke manier uitleg te geven. Zodra bij kinderen de tanden doorkomen, is het belangrijk dat ze bewust worden gemaakt van het belang om de tandjes goed te verzorgen. Vanzelfsprekend voorzien wij u als ouders of verzorgers van poetsinstructies, maar ook van de nodige behandelingen. Door onze jarenlange ervaring met zowel volwassen patiënten als kinderen, zorgen wij ervoor dat de kinderen van jongs af aan leren dat een tandartsbezoek heel normaal is. Stapsgewijs kinderen laten wennen aan tandheelkundige behandelingen is essentieel, om de gebitsverzorging optimaal te houden.

Het op jonge leeftijd herkennen en afleren van afwijkende mondgewoonten, zoals mondademen, duimen, het gebruik van een fopspeen en verkeerd slikgedrag, kan veel problemen voorkomen. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de gezichtsontwikkeling van het kind. Uw tandarts in onze praktijk adviseert u deskundig over de benodigde behandeling c.q. producten. Van melkgebit, wisselgebit tot en met blijvend gebit is het juiste tandheelkundig advies van essentieel belang.

In onze praktijk werken wij onder andere met Myobrace; effectieve trainers voor opgroeiende kinderen met bovengenoemde functionele problemen. 

Kindertandheelkunde hulst en omg.

Kindertandheelkunde Hulst & omg.