Het team van Tandzorg DeSteenseBrug stelt zich als doel om uw gebit gezond te maken, het gezond te houden, het zo natuurgetrouw mogelijk te herstellen of het mooier te maken. Als patiënt van onze praktijk bent u verzekerd van deskundig tand-en mondheelkundig advies. Wij werken op hoog niveau en maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en materialen. Daarbij staat een patiëntgerichte service hoog in het vaandel.

Activiteiten: Voorlichting Basisschool

Het team van Tandzorg DeSteenseBrug draagt graag haar steentje bij aan een goede, gerichte voorlichting waarbij kinderen op speelse wijze geleerd wordt hoe belangrijk het is om goed te poetsen en naar de tandarts te gaan. En zeker niet minder belangrijk: dat het tandartsbezoek helemaal niet eng is en ook geen pijn hoeft te doen.

Basisschool Heidepoort te Heikant
Zo is tandarts Klaudia Macarel, samen met assistente Annelies Heyens, te gast geweest op basisschool Heidepoort te Heikant. Zij werden hartelijk verwelkomd door de kinderen van groep 1 en 2. Vooral voor kinderen is het erg belangrijk om direct goed te leren hun gebit te verzorgen. Tijdens de voorlichting over tand-en mondverzorging kregen de kinderen een poetsinstructie, waarna ze zelf ijverig aan het tandenpoetsen gingen. Met een plakverklikker werd vastgesteld dat alle kinderen dit uitstekend gedaan hadden. Ze werden hiervoor beloond met een heus poetsdiploma, een poetskalender en een leuk etui met diverse poetsbenodigdheden voor thuis. Want deze voorlichting op school is uiteraard nog maar het begin…

basisschool voorlichting tandarts hulst en omg.
basisschool voorlichting tandarts hulst en omg.

Tandarts Klaudia en assistente Annelies werden op hun beurt door de kinderen beloond met een prachtige bedankkaart!

Oorkonde tandarts hulst en omg

Sponsoring goede doelen

Tandzorg DeSteenseBrug steunt, met hart voor het maatschappelijk belang, diverse goede doelen, zoals ‘From Zero2Hero’. Een mooi initiatief, met geweldige resultaten!

Sponsor hulst en omg.