Het team van Tandzorg DeSteenseBrug karakteriseert zich in kundigheid, enthousiasme en gedrevenheid. Daarbij staat een patiëntgerichte service hoog in het vaandel.

Momenteel zijn de volgende vacatures beschikbaar;

erkend leerbedrijf hulst en omg

Stagiair(e)

Spreekt onze praktijk en het team jou aan? Ben je op zoek naar een stageplaats binnen een erkend leerbedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer bij Tandzorg DeSteenseBrug.

Meer informatie op stagemarkt.nl

Graag ontvangen we je vragen en/of sollicitatiebrief met C.V. per e-mail:
administratie@desteensebrug.nl

Uiteraard ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van ons terug.

Ervaringen van oud stagiaires

Snuffelstage Sanne Verstraeten november 2016
Reynaertcollege Hulst 4e leerjaar richting Kader Dienstverlening en Commercie
“Ik vond deze week stage heel leuk en interessant. Ik heb eens achter de schermen kunnen kijken hoe het is om te werken als tandartsassistente. Ik vind tandartsassistente zijn leuk, maar ik weet niet of ik dit later als beroep wil doen. Deze stage heeft me wel een beetje laten twijfelen of ik voor apothekersassistente of voor tandartsassistente zou gaan.”

Snuffelstage Maxime de Pan juni 2015
Reynaertcollege Hulst 3e leerjaar richting Kader Dienstverlening en Commercie
“Ik heb mijn snuffelstage gelopen bij Tandzorg DeSteenseBrug. Deze stageplek heb ik gekozen omdat ik zat te twijfelen tussen een aantal vervolgopleidingen: apothekersassistente, doktersassistente of tandartsassistente. Tijdens mijn stage bij de tandarts heb ik het erg naar mijn zin gehad, ze legden alles goed uit en lieten me goed zien wat ik kon verwachten als ik dat beroep zou gaan studeren. Na deze stage wist ik zeker dat ik de opleiding tandartsassistente graag zou willen volgen.”