Disclaimer

Aan het onderhoud van deze site besteedt Tandzorg DeSteenseBrug de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Tandzorg DeSteenseBrug draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van Tandzorg DeSteenseBrug (www.desteensebrug.nl) verwijst.
De grafische voorstellingen (waaronder de foto’s) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Privacy Statement

Tandzorg DeSteenseBrug respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Alle gegevens zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van andere sites waarnaar op deze site verwezen worden (links).

Mocht u vragen hebben over behandelingen of andere zaken die Tandzorg DeSteenseBrug betreffen dan kunt u die stellen via ons contactformulier.