Stagemarkt.nl

Ben je op zoek naar een stageplaats binnen een erkend leerbedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer bij Tandzorg DeSteenseBrug.

Invisalign.nl

Invisalign corrigeert je gebit met behulp van een aantal haast onzichtbare, uitneembare aligners die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Doordat de aligners elke twee weken worden vervangen, verschuiven je tanden – beetje bij beetje, geleidelijk naar de gewenste eindstand.

Myobrace.com

Myobrace is een driefase systeem en is speciaal ontwikkeld voor het corrigeren van afwijkende mondgewoonten samen met het behandelen van de ontwikkelingsproblemen van de boven- en onderkaak bij kinderen. De Myobrace is als het ware een bitje, een zogeheten trainer, die ’s nachts en één uur overdag gedragen moet worden.

melkgebit tandarts hulst en omg.

allesoverhetgebit.nl

10 tips voor een gezonde kindermond

tandvlees vaatstelsel tandarts hulst en omg

De mondgezondheid is belangrijk voor de algehele gezondheid en andersom, dat wordt steeds duidelijker. Ook dat er een relatie bestaat tussen een slechte mondgezondheid en aandoeningen als diabetes, hart & vaatziekten of auto-immuunziekten als reuma, en mogelijk ook dementie. Via ontstekingen in de mond kunnen ziekmakende bacteriën eenvoudig in de longen en bloedbaan terechtkomen.